Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Kommentarer

Postat av: Jenna

Publicerad 2012-04-14 20:07:04

Sv: Hehe, var nog lite otydlig där, har fått en del kommentarer kring hur man gör det. Men du gör helt enkelt så att du markerar först bildruta 1 (i den lilla animeringsrutan) och sedan gör du alla lager osynliga ("bockar ur" det lilla ögat till vänster om alla lager) förutom det första lagret. Sedan markerar du bildruta 2 och så gör du så att endast lager 2 är "synligt". Om det första lagret heter "bakgrund" så kommer det inte gå att göra det lagret osynlig, då kan du högerklicka på det och trycka på typ " gör till lager" eller något. Annars spelar det ingen roll om det lagret är ifyllt, så länge de andra lagrerna är på (så de täcker) det lagret... Haha, lite tjorvigt kanske. Men jag hoppas du förstår, annars behöver du inte vara rädd för att säga till igen :D



Lycka till och kram!

Postat av: Jenna

Publicerad 2012-04-14 23:18:52

Sv: Haha, vad bra! Glad att jag kunde hjälpa till :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela