Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Wednesday 29th of feb

Publicerad 2012-02-29 18:53:44 i Privat,

Idag har det varit en mysig dag. Jag fikade med kära S och fick äntligen träffa hennes nyfödda supersöta dotter.
När jag kom hem lyckades jag tvinga iväg mig på en löptur och nu känns det så skönt att jag gjorde det. Får försöka komma ihåg det nästa gång det är lite motigt. Jag kom iväg på rundan i kvällsolen, så jag lyckades njuta samtidigt som jag kämpade.
Nu sitter jag i soffan med slitna ben, så jag ska bara mysa framför TV:n.
Ha en bra kväll!!


Oscar update nr 2

Publicerad 2012-02-27 02:54:33 i Film och skådisar,

Billy Crystal gör ingen besviken! Hans grej är att bli inklippt i de nominerade filmerna och gör komik avde repliker som sägs. Jag gillar det och han var rolig igen! Välkommen tillbaka säger jag!


Oscar update!

Publicerad 2012-02-27 02:07:03 i Film och skådisar,

Klockan är 02.00 och jag gäspar febrilt! Kämpar lite med att hålla mig vaken men njuter av galan oxå såklart!
Anyway, färgen som jag har sett på många kvinnliga kändisar denna gång är crèmevitt/vitt mot puderrosa med skimmer i tygen.. Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Jennifer Lopez och Rooney Mara för att nämna några bär dessa färger.
Now, back to the Oscars för nu kom kuverten med vinnarna ;)


Final countdown!!

Publicerad 2012-02-26 16:28:38 i Film och skådisar,

Ikväll smäller det!! Nu är det dags för den största av filmgalor, självklart pratar jag om Oscarsgalan!
Jag ska självfallet se den och ska bunkra upp med kaffe, filt och mys!
Vilka blir vinnare ikväll, vem blir snuvad på priset, vem blir störst och vilken bär den vackraste kreationen?? Ja allt detta ska besvaras och det med start ikväll vid 23 i kanal 9.


More pain

Publicerad 2012-02-25 17:41:39 i Privat,

Igår skev jag ju om min workout som baserades på Victorias secret modellernas workout, lite nördigt jag vet men det var inget nördigt om att utföra den!!! Jeeeeezus!!! Jag var ju lite spyfärdig efter jag hade tränat så jag glömde det viktiga i att stretcha efter träning.. Hmm... Så idag går jag som om jag hade varit 90 år!!
Jaja, det var i alla fall rätt muskelgrupper som tränades hehe..
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med snacks, vin och melodifestivalen, precis så där nördigt som det kan bli och jag gilla'rt!!
Ha det bra allihopa!!!


 

Pain!!!!

Publicerad 2012-02-24 21:32:00 i Privat,

Idag fick jag den otroligt smarta ide'n att träna ett speciellt program som modellerna gör, inte för att jag tror att jag kommer bli så tränad, men bra allround träning.. Jäpp.. Jag ville spy och gråta efteråt. Hade mjölksyra i låren i över en timma och har redan träningsvärk på framsida lår! Och då orkade jag inte alla repetitioner som skulle göras. Ni kanske tänker "men bra tränat, woho!".. Jag trodde jag var någorlunda tränad men jag blev helt slut. Undrar hur gött jag mår imorgon hehe..
Nu tar jag mig ett glas rödtjut och njuter av att det är fredag!


Ellen

Publicerad 2012-02-23 13:39:16 i Privat,

Sitter och kollar på Ellen DeGeneres show. Tycker hon är en fantastiskt rolig och härlig människa!
Just nu visar en gäst massor med konstiga träningsredskap bland annat ett redskap för ansiktet!!! Ser ut som om man har en blöja i ansiktet. Fnissar en del.. Idag är det träning. Snön har äntligen smält bort såpass att man kan springa ute! Däremot hade jag velat haft snö över helgen, hade tänkt åka pulka!! Man blir aldrig för gammal för det :)
Ha en bra dag allihopa!!


Celebrate the movies

Publicerad 2012-02-22 09:35:00 i Film och skådisar,

Den 26 februari smäller det!! Då kommer LA fyllas med kändisar och prisar ska delas ut när Oscarsgalan går av stapeln. Imdb.com visar bilder från klassiska filmer och karaktärer med Oscarsgalans olika budskap som följs med dess slogan: There's a little bit of the movies in all of us. För att se alla bilder, klicka här.













Nobels testamente

Publicerad 2012-02-21 15:20:41 i Film och skådisar,

Heter den nya filmen om karaktären Annika Bengtson. De två senaste filmerna spelades ju som bekant av Helena Bergström, men denna gång är det Malin Crepin som har fått förtroendet.
Här får ni trailern:




In and out of character

Publicerad 2012-02-20 18:58:53 i Film och skådisar,

Inför Oscarsgalan har de tagit kort på alla nominerade och sedan på imdb.com jämfört med deras karaktär i filmerna som de har nominerats ifrån. Nedan kommer några exempel. Om ni vill se alla, klicka här.



Max von Sydow - Nominerad för Bästa manliga biroll


Melissa McCarthy - Nominerad för Bästa kvinnliga biroll


Michelle Williams - Nominerad för Bästa kvinnliga huvudroll


Stukad tumme

Publicerad 2012-02-19 20:08:37 i Privat,

Det gör ont kan jag säga och just nu mobilbloggar jag vilket känns lite jobbigt haha
Varför har jag stukat tummen, undrar ni kanske?? Jo, jag har åkt slalom!! Äntligen, älskar att åka!! Men jag sladdade till i den lösa snön och tog emot mig med handen för att inte ramla och då lyckades jag stuka tummen.. Buhu right???
Nu fortsätter kvällen med TV-mys!


BAM!!!!!

Publicerad 2012-02-18 10:00:43 i Privat,

Så var det lördag igen då! Helt otroligt va tiden går! Och lördag innebär för mig som ni vet vid det här laget - myslördag! Det blir långfrukost och skidor på TV:n..
Myyyys!!! Ha en bra dag allihopa!

 

Hallå hallå

Publicerad 2012-02-15 12:15:37 i Privat,

Sitter här och förbereder mig mentalt att träna kroppen. Är inte alls sugen idag men det känns så bra efteråt :)
Så egentligen borde jag inte tänka så mycket utan bara gör det, right? Alltid mitt problem, jag är en tänkare och analyserare i min personlighet vilket gör att jag just analyserar vissa saker alldeles för mycket istället för att just go with the flow :)

Nä, nu ska jag göra just det, sluta tänka och träna!
Ha en fin dag allihopa!!!



Hade inte varit svårt att träna i denna omgivning.. Hmm.. Nu tänker jag igen... ;)

Adele och BAFTA

Publicerad 2012-02-13 13:17:13 i Film och skådisar,

Adele som var favorittippad till den amerikanska Grammy showen vann otroliga 6 Grammy's. Totally worth it, säger jag bara!!! Grattis :) Sedan var det förstås en hel del hyllningar till Whitney där bland annat Jennifer Hudson framförde sin tolkning på låten "I will always love you". Fin hyllning.

BAFTA - den brittiska versionen av Oscarsgalan gick också av stapeln, där "Tinker tailor soldier spy", regisserad av svenske Alfredsson, fick pris för best screenplay. Allas vår Max von Sydow fick en fin presentation innan han äntrade scenen och delade ut ett hederspris till regissören Martin Scorcese (Martin - call me!!! hehe). Bästa film blev "The artist", som är en stumfilm och även filmens huvudrollsinnehavare fick för bästa manliga skådespelare - Jean Dujardin. Bästa skådespelerska blev fantastiska Meryl Streep (för sin tolkning av Margaret Thatcher i filmen Iron lady) som tappade sin sko på väg upp till scenen haha, men fick hjälp utav Mr Colin Firth att få på sig den och sedan gav hon honom en puss, som en riktig Askungesaga ;)..




Svenska The office

Publicerad 2012-02-12 21:20:39 i Film och skådisar,

Eller Kontoret som det såklart heter på svenska hade premiär ikväll. Domen: njaaaaeeee... Jag är nog väldigt kritisk då jag äääälskar brittiska the office, men manuset kändes totalt kopierat fr den engelska vilket inte funkar på svenska. Men ett par fniss kom allt.
Nu resten av kvällen blir det lite slötittande på TV:n. Just nu är det Wallander :)


Whitney

Publicerad 2012-02-12 10:11:48 i Film och skådisar,

Återigen har vi tyvärr förlorat en av våra största stjärnor alldeles för tidigt. The voice som hon kallades - Whitney Houston - hittades död inatt.
Otroligt tragiskt, men vi får alla minnas henne bortom drogproblemen, utan med den otroliga röst och karisma som hon hade som artist.


The Bourne legacy

Publicerad 2012-02-10 18:08:46 i Film och skådisar,

Jag är ett fan av Bourne-filmerna. Jag är skeptisk till att de ska göra en till utan Matt Damon och istället ska Jeremy Renner spela agenten. Visst, denna film ska utspela sig INNAN de tre första filmerna, men tyvärr jag är fortfarande tveksam. Give me the real Jason Bourne.. Tills vidare, har ni en trailer här:





Ghostbusters!

Publicerad 2012-02-08 13:30:36 i Film och skådisar,

Såg den 2a filmen nyligen och satt och smålog. Jag var ett stort fan när jag var liten och älskade Bill Murray. Det har ryktats i många år om att en tredje är på väg, men än så länge är det spekulationer. Det har spekulerats i att de första manusen har varit så dåliga så skådespelarna vägrar göra det. Andra spekulationer är att Mr Murray inte vill medverka och då tycker produktionen det är lönlöst att ens göra filmen. Murray har även sagt, enligt rykten, att han bara vill vara med om han får spela ett spöke. Ja, listan går on and on om vad som sker.
Om det ska göras en tredje film, tycker jag för de gamla fansens skull att ALLA ska vara med som de gjorde de 2 första filmerna minnesvärda. Och jag personligen tycker inte att Murray ska spela ett spöke, man vill ju se vad som sker mellan Peter Venkman (Murray) och Dana Barrett (Sigourney Weaver). Ja, ibland är jag lite romantisk utav mig ändå.
Jag vill tro att en tredje film ska göras. Kan bero på att jag är sentimental, men kan det spelas in ca 70 Die hard filmer, så kan väl en 3e Ghostbuster film göras. Am I right?? Kan Harrison Ford göra Indiana Jones ca 20 år efter den 3e filmen, kan väl dessa gubbar också ;)

Vad tycker ni? Ska en tredje film göras eller ska de tillhöra historien??






Serier

Publicerad 2012-02-07 11:40:23 i Film och skådisar,

Jag gillar att hitta nya serier att följa, då jag är lite av en TV-freak hehe.. Två nya serier jag följer som nu också går på kanal 5 och Tv 3 är Revenge och Once upon a time. Två skilda serier men helt ok. Revenge gillar jag just för att det är en smart tjej som är lite evil (vilket man förstår varför) och lever för hämnd. Once upon a time, trodde inte jag att jag skulle gilla för att de blandar verklighet med sagans värld. Var lite fördomsfull och trodde det skulle bli för gulligt för min smak, men jag hade fel. Gillar den, fast den slår inte min favorit - True blood!
Men om ni vill kolla in dessa serier, så rekommenderar jag dem i alla fall :)






Gäääääsp

Publicerad 2012-02-06 21:01:49 i Privat,

Har varit lite dålig på att blogga den senaste veckan, men har inte så mycket att berätta faktiskt.. Känns sådär att bara babbla på utan någon tyngd i blogginläggen, vilket jag gör just nu haha
Så jag slutar skriva helt enkelt.. Jäpp, det gör jag..
Ciao!!


Svensson liv

Publicerad 2012-02-04 20:33:04 i Film och skådisar,

Vad gör man om man är en riktig svensson fast man hävdar bestämt att man inte är det?? Jo man kollar såklart på melodifestivalen ;)
Så det gör jag nu.. Det erkänner jag lite så här i smyg :)


Efterlängtad film

Publicerad 2012-02-04 15:14:17 i Film och skådisar,

för många fans är The Avengers. Inte riktigt min typ av film, nog för att jag gillar actionfilmer men kommer inte gå på bio för att se denna. Men ni alla fans därute, här har ni en trailer:





Hej hej

Publicerad 2012-02-04 00:22:35 i Film och skådisar,

Nyss hemkommen efter en middag med goa vänner, vin och middag samt bowling! Vilket jag och ml vann! Eller rättare sagt utklassade de andra ;)
En riktigt trevlig kväll med söta brudar!
Nu - sömn ;)

God natt!!





Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela