Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Jag har varit extremt dålig

Publicerad 2010-10-31 15:58:21 i Privat,

på att uppdatera, vilket mina inlägg verkar handla om nuförtiden. Sorry!!
Idag har jag o R varit på en riktig långpromis, vi gick lite mer än en mil i jobbig terräng. Alltså inne i djupa skogen hehe, vilket betyder upp o ner och ner o upp hela tiden, men det va jättemysigt. Hade med oss varm choklad och vår härliga vovve va helt överlycklig över att få springa omkring fritt! Han fick dricka vatten dock ;)
Nu ska jag FÖRSÖKA börja plugga lite, kommer inte va hemma så mycket till veckan, så jag vill inte sitta i sista minuten med fredagens inlämningsuppgift.
Wish me luck!!! Im gonna need it :D

 

Ja jag lever men...

Publicerad 2010-10-27 11:50:22 i Privat,

knappt hehe.. Har såååå mycket att göra att jag blir tokig, och bloggen blir lidande.
Och det kommer tyvärr inte att bli bättre då jag snart inleder min praktikperiod på 10 veckor. Börjar bli nervös men hoppas att det går bra och att de blir nöjda med mig :)

Just nu drömmer jag mig bort till en av världens bästa nattklubbar som jag har varit på. The IVY i Sydney:

 

Nu har det börjat!!

Publicerad 2010-10-21 11:51:40 i Film och skådisar,

Nämligen inspelningen av nya Twilight-filmen "Breaking Dawn". Som ni säkert vet så ska den sista filmen delas upp i två filmer och den första förväntas ha premiär i november nästa år. Så det är en bit kvar, men nu har i alla fall inspelningen börjat!
Vill ni läsa mer, klicka på länken nedan:

Inspelningen har börjat!


 

Anna Lindh

Publicerad 2010-10-20 16:32:47 i Privat,

Hennes död ska utredas. Alltså den vård hon fick efter hon knivskars.
Varför?? Varför ska detta dras upp igen? Vad spelar det för roll om hon fick dålig eller bra vård? Hon dog. De som älskar henne får henne inte tillbaka! Detta måste bara dra upp djupa sår för hennes familj och vänner!
Vill dom verkligen veta att chansen fanns att hon kunde ha överlevt?
Det hade inte jag velat. Inte om det ändå inte spelar någon som helst roll!
Vill ni läsa mer, klicka på länken.

Anna Lindhs vård ska utredas

 

Vill bara...

Publicerad 2010-10-20 16:02:35 i Sport,

nämna att om en månad börjar Världscupen i skidor!
Jäpp, jag är uppvuxen med skidor, så jag älskar att kolla på det! Och snart är det dags igen!

 

Dagens citat!

Publicerad 2010-10-19 19:42:19 i Dagens citat,

Nala: Have you guys seen Simba?
Timon: I thought he was with you.
Nala: He was but now I can't find him. Where is he?
Rafiki: You won't find him here. The King has returned.
Nala: I don't believe it. He's gone back.
Timon: What?
[looks up and sees Rafiki has disappeared]
Timon: Hey, what's going on here? Who's the monkey?
Nala: Simba's gone back to challenge Scar.
Timon: Who?
Nala: Scar.
Pumbaa: Who's got a scar?
Nala: No no no. It's his uncle.
Timon: The monkey's his uncle?
Nala: No. Simba's gone back to challenge his uncle to take his place as king.
Timon, Pumbaa: Ohhh.

Såklart det är från en av världens bästa tecknade filmer som någonsin har gjorts!!!!

 

The Tourist..

Publicerad 2010-10-18 15:11:28 i Film och skådisar,

2 av de sexigaste stjärnorna i Hollywood har äntligen gjort en film ihop. Jag talar då om Johnny Depp och Angelina Jolie.
Trailern har jag mixade känslor om. Den kan nog vara rätt spännande, men kemin mellan de två syns inte just nu. Sedan har jag svårt att höra Angelinas brittiska accent då hon inte har lyckats jättebra med den tidigare. Jag pratar då om Tomb Raider-filmerna.
Va tycker ni??

 

Kristen Stewarts nya film..

Publicerad 2010-10-13 17:59:46 i Film och skådisar,

"Welcome to the Rileys" är jag lite nyfiken på. Men mestadels på grund av att Stewart har fått bra kritik. Jag tycker att Kristen är väldigt vacker men också väldigt överskattad. Jag förstår inte hysterin runt hennes talang. I Twilight-filmerna tycker inte jag hon är bra. Hon spelar sig själv om man jämför med intervjuerna samt att det är stelt, flåsigt och inte trovärdigt.
Därav vill jag se något nytt med henne, för att se om regissörerna regisserar henne helt knasigt eller om jag har "rätt".
Jag har sett klipp från "Into the wild", men jag håller fortfarande fast vid min åsikt.
Här är trailern (igen tror jag, tror jag har pratat om denna film tidigare hehe, men ni får se igen ändå hihi) så länge =):

 

NOOOOOOOOOO!!!!!

Publicerad 2010-10-12 22:06:19 i Film och skådisar,

Matt Damon har tackat nej till att spela Jason Bourne igen!! Jag som älskar filmerna och ville se en fortsättning efter den tredje som var suuuuuperbraaaaa!!!
This is a sad day....
Hahaha

 

Katy Perry..

Publicerad 2010-10-12 11:06:59 i Film och skådisar,

kommer inte till Sverige på sin turné. Jag kan inte bry mig mindre eftersom hon inte är någon favorit hos mig. Bra sångerska, men thats it.
MEN. Jag tycker det är dåligt att hon inte besöker sina svenska fans, då t ex hennes senaste låt är skriven av en svensk!
Sverige har blivit utnämnd till VÄRLDENS största musikland räknat i BNP!! Och hon som har svenska låtskrivare att tacka för sina framgångar kommer inte hit?!
Lite dålig stil tycker jag!

 

Okeeeeej...

Publicerad 2010-10-11 15:10:13 i Film och skådisar,

Va ska jag skriva om?? I dont know!!! Längtar till fredan då jag ska till Gdansk!!! Säg Gdansk flera gånger i rad, det är roligt hahaha
Hmm, som sagt har inte så mycket att skriva om tydligen hehe..
Ha en underbar dag, jag ska fortsätta att plugga!

Ciao!

 

Aj aj aj..

Publicerad 2010-10-09 15:40:43 i Film och skådisar,

jag har ont i huvudet.. Stackars mig, right? Ska vila och ta det lugnt idag. Ska en sväng förbi Å ikväll på en kopp the. Kanske prata lite om vår Gdansk resa nästa helg. Jo jag o mina 2 pinglor ska till Polen av alla ställen.
Ett land som är billigt att resa till och där ölen kostar 10-12 kr!! Vi ska dit på en röjarfest o shopping (förhoppningsvis mycke shopping hihi)
Nä nu kisar jag så mycket med ögonen för mitt huvud klarar inte av ljuset från skärmen, att detta inlägg får bli såhär helt enkelt! Sugen på att shoppa oxå...
Såg denna på Nelly. Va tycker ni? Den är sååå fin men när ska man använda den liksom? På bröllop kanske.. Hör du det Becks?? Kanske dags att du o P knyter ihop påsen, så kära vännen Marie får chans att ha på sig en finklänning ;) hehe

Daisy Dress SEK 1699, Forever Unique - NELLY.COM

 

 

Robinson igång.... IGEN.

Publicerad 2010-10-08 13:30:21 i Film och skådisar,

Var det många som såg det igår?? Måste ändå säga att Robinson är den reality showen jag skulle kunna tänka mig att vara med i, eftersom Amazing Race ALDRIG verkar komma till Sverige. Why oh why!!! Den showen är just amazing!

I alla fall, back to Robinson. Stackars satar som satt i en bur. Tänk dig att utgöra sina behov i ett trångt område och man är inte ens ensam. Eeeeeuuuuwwwww!!!
Fast man kanske inte bryr sig just då, inte efter ett tag i alla fall.
Nä nu ska jag plugga vidare. Måste lämna in en uppgift idag. Är typ klar men kollar igenom nogrannt, så det inte är några stavfel eller något jag missat. Hmm, interesting eller hur haha!

All good things

Publicerad 2010-10-07 21:43:34 i Film och skådisar,

är en film som jag blev lite nyfiken på. Huvudrollerna innehas av Ryan Gosling (The Notebook) Kirsten Dunst (Spiderman-filmerna).
Handlingen får ni på engelska för jag orkar inte översätta hehe.. Om jag har förstått rätt så har det verklighetsbakgrund. Läste någonstans att det handlar om ett av "NY:s unresolved murder mysteries".
När den blir utgiven är ett mysterium i sig, då jag inte tror den får en bio-premiär. Den skulle ha utgivits redan förra året, men pga ekonomiska besvär så försenades den. Vill ni se den får ni kolla runt på nätet och beställa den. Tror ni kommer åt den i december.

"Set against the extravagance and excess of New York City in the 80s, David Marks (Gosling), the son of a powerful real estate tycoon, marries a beautiful working class student, Katie (Dunst). Together they flee the city for country life in Vermont - only to be lured back by David’s father. Upon their return, Katie goes back to medical school and begins to make a life for herself. But as Katie becomes increasingly independent, David mysteriously turns more violent and controlling. Family secrets are slowly revealed, just as Katie disappears without a trace. Years later, when David's best friend turns up dead, the 20-year-old case is re-opened, with David as the main suspect, and the Marks family’s dark secrets pave the way to a disturbing truth."

 

 

Hahahahahaha

Publicerad 2010-10-07 15:46:40 i Film och skådisar,

Kollar på älskade Vänner! Hmm borde plugga egentligen.. Ähh! Det är ju avsnittet när Ross o Monica dansar! Det kan man bara inte missa!!
Lägger in en liten video så ni får se THE dance routine =D, beklagar den dåliga kvalitén, fanns ingen bättre (vad jag såg.).


 

Personresearch

Publicerad 2010-10-06 13:43:15 i Privat,

Har en uppgift i journalistikkursen. Ska göra en personresearch på statsministern. Jag får INTE bara använda internet, utan måste även ringa myndigheter och utnyttja offentlighetsprincipen. Har tagit reda på en del, men min fantasi är som bortblåst. Vad/vilka ska jag kontakta mer??
Några förslag???

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela