Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Fördomsfri

Publicerad 2011-08-30 20:13:58 i Privat,

Kan man vara helt fördomsfri?? Om man verkligen överanalyserar dess betydelse? Nej, jag tycker inte det. Jag anser mig själv som fördomsfri. Lika rättigheter för alla, alla ska få vara precis så som de är. MEN att vara helt fördomsfri innebär oxå att vara det inför fördomsfulla människor. Och där slutar min fördomsfrihet.
Jag kan inte vara fördomsfri mot fördomar. För det finns rätt eller fel helt enkelt.
Det är fel att vara rasist. Att trycka ner andra människor pga dess ursprung eller "färg". Det är fel att tycka att homosexuella/bisexuella/transexuella INTE ska ha samma rättigheter som heterosexuella. För självklart ska de ha det! Alla ska få gifta sig, skaffa barn och bara få leva i lycka och frid, precis som heterosexuella får göra. Utan att vissa människor ska säga att det är fel.

Nä, helt fördomsfri kan jag inte vara, för det finns rätt eller fel helt enkelt.


Contagion

Publicerad 2011-08-26 17:21:08 i Film och skådisar,

Oftast så gillar jag inte sådana här filmer, men denna film innehåller MÅNGA stora namn, som tex: Laurence Fishburne, Jude Law, Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard och sist men inte minst, min absoluta favorit Kate Winslet.

Så jag blir ändå nyfiken på denna sorts katastroffilm. Check the trailer out:

Va säger ni??

Shoppingsugen!

Publicerad 2011-08-22 12:45:27 i Privat,

Men ack så fattig! Det är ju löning snart, men... Alltid när en ny årstid är på väg så blir jag väldigt shoppingsugen, som så många andra förstås.
Det jag vill införskaffa för hösten är en lång svart kavaj, ett par snygga svarta shorts, kanske i skinn, en stickad polotröja + ett par senapsgula tights som går till polotröjan.

Ja det hamnar nog i min garderob för eller senare ;)
Ha en bra dag!

Sydney blues

Publicerad 2011-08-19 20:02:06 i Privat,

Att man aldrig kommer över det. Sydney är som mitt livs kärlek man aldrig kommer över hahahaha
Låter patetiskt, I know men jag vet att D förstår vad jag menar.
Sydney är min stad, så jäkla trist att den ligger så jävla långt bort! Vill vinna pengar!!


Manly beach


Jag saknar dig - trailer

Publicerad 2011-08-18 19:30:42 i Film och skådisar,

Detta är en film som nästan gör mig tårögd av att bara se trailern. Filmen är baserad på Peter Pohls Augustprisbelönade ungdomsbok "Jag saknar dig, Jag saknar dig!", regi av Anders Grönros (Agnes Cecilia mfl.).


Jag har skickat ett enkelt sms, har du??

Publicerad 2011-08-18 16:36:24 i Privat,

Ingen har väl kunnat undgå katastrofen som pågår i Afrika? Miljontals människor är drabbade av svält. Läkare utan gränser arbetar för att rädda liv och du kan hjälpa till. Genom att smsa ordet TIMME till 72970 kan du skänka 50 kr, vilket i sin tur ger rent vatten åt 5000 människor! Ynka 50 spänn!!
Om man tänker efter är 50 kr inte mycket. Låt bli en fika och du har gett 5000 människor vatten.

Du kan göra skillnad!
Bridesmaids

Publicerad 2011-08-17 18:54:29 i Film och skådisar,

Se den!!! Det gjorde jag äntligen igår.. Det är verkligen en skrattfest i två timmar! Och ni killar som tror att det bara är för tjejer.. Eeeehhhh WRONG! Det var några killar som var och kollade, och de skrattade mer eller mindre högst och värst :)

Den var riktigt rolig! Ger den fyra M av fem :)

Ett gammalt rykte = Sant??

Publicerad 2011-08-15 16:27:22 i Film och skådisar,

Det verkar som, till min stora glädje, att Bridget Jones 3 kommer att bli av. Renee Zellweger har tydligen sagt ja, men artikeln avslöjar inte om Colin Firth och Hugh Grant ska ställa upp. Ehhh, Colin Firth måste ju vara med!!! Ingen Bridget utan Darcy!! Daniel Cleaver kan jag leva utan. Han var knappt med i andra boken (som är så mycket roligare än andra filmen.) ändå så...
Jaja, bara Colin säger ja, så är det happy days!!

Bridget Jones 3 is on

Foto

Publicerad 2011-08-14 21:54:35 i Privat,

Fotografering är något jag alltid varit intresserad av, men har inte haft resurser att skaffa en "riktig" systemkamera än.. Men tills dess, visar jag här upp några fantastiska foton. Bilderna har jag fått från Smashing magazine.


Färgerna, "klarheten", wow...


Bra reflektion hehe, helt enkelt vackert..


Älskar hur man ser hur tjejen redan börjat skrika samt lite "leap of faith" hihi..


Bästa självporträttet ever?? hehe..


Älskar färgerna och hur något trashigt kan se så vackert ut..


Big wave!! Amazing pic..

Bloggtorka

Publicerad 2011-08-08 18:15:51 i Privat,

Ja, det är det jag har drabbats av. Har ingen inspiration eller ork just nu, så ni får försöka leva med det helt enkelt haha
Jag har upplevt sommaren på högvarv samt jobbat och pluggat. Idag är jag sjuk dock, så idag har det bara handlat om vila vila vila... Vilket peppbloggande detta blev haha
Det kommer snart tas nya tag, var så säkra.. Til then, enjoy the summer!!!
The new Snow white

Publicerad 2011-08-07 16:05:43 i Film och skådisar,

Snow white and the Huntsman som ska ha premiär i december 2012, visar en lite mörkare version av den klassiska sagan. Med Kristen Stewart som Snövit (Alicia Vikander var en av kandidaterna att spela Snövit, men Hollywood satsade såklart på ett större namn) och Sam Claflin som Prince Charming. Chris Hemsworth spelar jägaren och Charlize Theron är den elaka drottningen.

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela