Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Hej hej!

Publicerad 2011-03-31 21:55:20 i Privat,

Ingen riktig träning idag, förutom tränade hjärnceller. Yes you guessed it! Plugg!!!
Såg dock till att göra situps, lite ryggövningar och lår-rumpövningar. Så liiite bra var jag väl :)
Min kära syster har anmält mig till Vårruset nämligen. Det är alltså meningen att jag ska SPRINGA 5 km!
Visst, man kan gå men hur kul är det liksom? Bara gå genom ett led och typ tjena tjena till folk som tittar. Naaeee...

Kollade häromdan hur min kondition egentligen ser ut. Vet att den är sjukt dålig, men ville veta vart jag stod.
Så jag gick ut och sprang. Jag klarade bara nästan 2,2 km! Say what?? Ska jag alltså fixa det dubbla på en månad??
Till mitt lilla försvar, så sprang jag upp för en ganska lång backe, så jag kaaaanske klarar lite till haha
Sedan att jag var typ svimfärdig efter den, är en helt annan sak hehe

Good night!


Blev lite uttråkad..

Publicerad 2011-03-30 20:56:15 i Privat,

Så jag bytte utseende på bloggen. Vill ha stilrent utan en massa färger. Va tycks?? Bättre, sämre???
Det har inte blivit någon träning idag. På grund av det jag är sur och arg över, så försvann min energi och jag har vräkt i mig glass istället hahaha
Idag har jag fikat m min kära D, vilket var helt underbart trevligt. Vi satt och snackade om vårt kära Sydney och en resa planeras kan jag tillägga... IIIIIIIIHHHHHH!!!!!!!!!!!


My town


Sur...

Publicerad 2011-03-30 19:27:11 i Privat,

Det har hänt lite grejer idg, så jag är INTE på humör. Så jag har inte direkt något att skriva just. Kanske senare idag, när jag är mindre grinig haha
Ha det bra så länge!!!!



Dagens citat!

Publicerad 2011-03-29 22:07:46 i Dagens citat,

Tess McGill: [pretending to be her boss] I know what I'm doing.
Cynthia: Yeah, screwing up your life.
Tess McGill: No, I'm trying to make it better! I'm not gonna spend the rest of my life working my ass off and getting nowhere just because I followed rules that I had nothing to do with setting up, OK?

Från en 80tals-klassiker som jag gillade när jag var liten. Det är en film med mycket hår och mycket smink. Med Harrison Ford och Melanie Griffith, nämligen:



Träning och plugg

Publicerad 2011-03-29 19:26:48 i Privat,

Så har min dag sett ut. Just nu äter jag dock de nya Dumle kolorna med nötter i. Stor idé att träna inför Beach 2011, eller hur hehe... Och kollar på EM-kvalet. Svenskarna har spelat 23 minuter, total dominans av Sverige, men de KAN JU INTE GÖRA MÅÅÅÅL!!!!
Anyway.. Annars har jag inte så mycket att berätta.
Dags för "Dagens citat" snart kanske. Ska kolla lite vad jag kan hitta på =)

Ha det så länge!!

Hej tralala!!

Publicerad 2011-03-28 21:44:22 i Privat,

Min dag har bestått av: Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola..
Mina systrar kom förbi en sväng och min ena systers dotter, som ville leka frisörska =) och efter de hade gått så blev det:
Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola Skola

En väldigt spännande dag hehe...

Trailer för:

Publicerad 2011-03-27 22:43:22 i Film och skådisar,

Den nya filmen om "De 3 musketörerna". Ja, det har väl aldrig gjorts förut *blink blink* hehe, ok men den görs i 3D. Och det är väl nytt för den filmen i alla fall.
Här har ni trailern:



Onepiece!! WTF??

Publicerad 2011-03-27 16:55:43 i Privat,

Vad är det med dessa Onepiece:s som börjar ta över världen?? Mer och mer ser man dessa overallklädda människor, som i min mening ser ut som förvuxnade bebisar! Plus, dem är riktigt dyra! Typ 1200 spänn och uppåt.
I dont get it....



Det värsta är ju att jag blir grymt sugen på att prova en.... I dont get it...



Mildred Pierce

Publicerad 2011-03-27 15:49:19 i Film och skådisar,

Ska få en ny version. I den gamla versionen spelade Joan Crawford, Mildred Pierce, men i den nya TV-serien spelas Mildred av ingen mer än min absoluta favorit: Kate Winslet.

Serien handlar om: Glendale, California, 1931: Mildred Pierce, a young mother with a talent for baking, is left a "grass widow" after throwing her husband, Bert, out of the house. Forced to hunt for work to support herself and her two young daughters, 11-year-old Veda and seven-year-old Ray, Mildred visits an employment agency, only to encounter job opportunities she feels are beneath her. Amidst her job search, she receives dating advice from her friend and neighbor, Lucy Gessler, and begins an unexpected affair with an ex-business partner of her husband, Wally Burgan. When Mildred receives a call from the agency regarding an opening as a housekeeper to a wealthy socialite, she reluctantly agrees to meet with her. After cutting the acerbic interview short, Mildred seeks refuge at a local diner, where fate, and a waitress named Ida, will play a role in shaping her future.


Vackra Kate

Hej hopp!

Publicerad 2011-03-27 13:36:21 i Privat,

Sorry att det inte har blivit ngn uppdatering. Igår var det lite festligheter eftersom 2 vänner har fyllt år, så det skulle ju firas såklart.
Idag sitter jag med en liten huvudvärk och försöker ta ork till mig att börja plugga.
Ikväll ska vi göra egna hamburgare och mysa framför hockeyn.
Forcera FBK!!!!!!



Trött..

Publicerad 2011-03-25 18:03:05 i Privat,

Jag blir så trött på omogna människor som är egoistiska, när man inte har gjort något annat än att försöka hjälpa dom så får man bara skit för det. Och sen när man säger ifrån angående deras löjliga beteende, så tycker de inte att man har rätt till det. Och sedan gråter de bara ut att "det är så synd om mig bla bla bla"

Otroligt tröttsamt!
Glad fredag på er!!!

Tangled!

Publicerad 2011-03-22 22:47:52 i Film och skådisar,

Den finfina Disney-filmen såg jag häromdagen. Den var verkligen jättebra och påminde mig om de gamla klassikerna. Senast jag såg en riktig klassisk Disney-film var väl när Skönheten och Odjuret, Lejonkungen och Aladdin etc regerade på 90-talet.
Med klassisk menar jag en bra grundberättelse tillsammans med "riktigt" tecknat.
Anyway, se den!!



Tips på bra serie

Publicerad 2011-03-22 20:06:09 i Recensioner,

Love my way är en australiensisk serie jag följde som galet när den gick (2004-2007). Den har prisats både högt och lågt och kallats för Australiens bästa drama serie någonsin.
Den är fantastiskt bra och med en fantastisk ensemble. Det tråkiga är att det bara blev 3 säsonger, men det berodde inte på att den hade dåliga tittarsiffror utan att skådespelarna samt manusförfattarna tyckte det räckte. Claudia Karvan som har huvudrollen var också medproducent till serien. Tror det var hon som kände att 3 säsonger räckte.
Vad handlar den om då?

Så här beskrivs det på cdon.com (bra beskrivning hehe):

Den handlar om livets slumpmässighet och den överväldigande enträgenhet och kämparglöd som kan krävas för att finna sin plats i livet. Vi får följa en samling människor, vissa med blodsband, andra med en mer själslig samhörighet, som tillsammans bildar ett relationsnystan med ett garn vävt av den starkaste åtrå och de mest motstridiga känslor som ryms i människohjärtat. Vi får se deras mest usla sidor - de står varandra för nära för krusiduller och fina fasader. Men de bjuder också på sitt allra bästa, då de kämpar och vänder ut och in på sig själva för
att deras förhållanden ska fungera och deras barn ska ha det bra. Love My Way är en gripande serie om den kärlek som för oss samman, om hur våra förhållanden styr vilka vi är och om vuxna människors drömmar.

SE DEN!!!



Idag var...

Publicerad 2011-03-20 20:19:39 i Privat,

träningen jobbig!! Igår studsade jag omkring efter träningen och kände att jag kunde göra mer. Idag... Raka motsatsen!
Fick avbryta träningen tidigare och var helt slut. Efter tag blev jag helt yr och illamående. Jätteobehagligt!
Borde gett mig med träningen lite tidigare och lyssna lite mer på kroppen, men jag är ju så envis hehe..
Konstigt det där med träning, ena dagen kan man slå vem som helst, dagen efter är man som en 104-åring haha, knappt det ;)

Träna och må bra, men lyssna på kroppen också!

Inget roligt inlägg..

Publicerad 2011-03-20 10:40:36 i Privat,

Länken jag lägger här är en påminnelse om vad som sker i Japan. Det är fruktansvärt och jag mår dåligt av att kolla på det. Men man måste påminna folk om vad som sker. Har ni skänkt pengar? Do it!

Tsunamin i Japan

Hmm same movie different name??

Publicerad 2011-03-19 14:04:05 i Film och skådisar,

Den förra trailern handlar ju om "Friends with benefits". Den här heter "No strings attached" och har samma tema.
I den förra har Justin Timberlake och Mila Kunis huvudrollerna. I denna har Natalie Portman och Ashton Kutcher huvudrollerna. Natalie och Mila spelade ihop i "Black Swan" och har nu en film med samma tema, samt att Ashton och Mila gjorde ju "That 70s show" också. Vad är min poäng????
Det vet jag inte hahaha, men ni fattar nog ändå..
Check the trailer out!



Stop dont say thats its impossible

Publicerad 2011-03-18 19:42:20 i Privat,

cause I know its possible!

Gaaaaahhhhhhh!!! Jag hade äntligen släppt låten ur min hjärna. Vad händer?? Jo låten börjar diskuteras i klassen imorse haha, det var kört för Marie då.
Då var det bara att börja sjunga på olika knäppa sätt medans S kodade in vår enkät. Hmm, hon tror inte att jag är riktigt klok, men det är jag nog inte heller hehe..

Trevlig fredagsmys ikväll allihopa!!!



Sjuuukt irriterande

Publicerad 2011-03-17 14:22:22 i Privat,

Jag har den jäkla Saades "Popular" i skallen!! Går och nynnar på den hela tiden. JAG VILL INTE DET!!!
Försöker komma på en annan låt att pränta in i skallen istället..
Har ni några förslag???

TRÄNINGSVÄRK!

Publicerad 2011-03-16 20:02:22 i Privat,

Jäpp det har jag... Litegrann. Har äntligen tagit mig i kragen och börjat träna. Har så många runt omkring mig som gör det och ger mig dåligt samvete hehe
Märker att kondisen har sinat litegrann hehe... Nu gäller det bara att ha motivationen samt motivationen att inte vräka i mig onyttig mat hehe
Nu jäklar ska det kämpas mot Beach 2011!!



Charlie Sheen

Publicerad 2011-03-15 16:29:18 i Film och skådisar,

har ju stått för en otrolig genomklappning. Det är tragiskt med tanke på vilken krriär han fick tillbaka med en succeserie samt förstås för han själv.
Nu tänker producenter och skaparna av serien 2 1/2 men fortsätta utan honom.
WTF??
WHYYYY??

Det förstör bara serien. Lika bra att lägga ner. Ska serien fortsätta utan huvudpersonen själv?? Min favoritkaraktär är Jake, men likaväl så är det Sheen som är grunden till serien.
I just don't get it....

Bla bla bla

Publicerad 2011-03-15 15:26:04 i Privat,

Så känner jag just nu haha, är hungrig och väntar på att maten ska bli klar =)
Det är underbart väder ute och det blev en promenad. Nice!
Har sökt sommarkurser också, ifall jag inget sommarjobb får. Idag är sista anmälningsdagen till sommarkurserna 2011. Så glöm ej att söka, om ni har tänkt det hehe

Nä nu är maten klar, hörs senare!
Ciao!!!

Vill vara här och bo i hyddan som ni ser =)

Bahamas

Dagens citat!

Publicerad 2011-03-14 15:04:55 i Dagens citat,

Phil: I was in the Virgin Islands once. I met a girl. We ate lobster, drank piña coladas. At sunset, we made love like sea otters.
[Ralph and Gus snort]
Phil: *That* was a pretty good day. Why couldn't I get *that* day over, and over, and over...

Från bra rulle helt enkelt!



Nya Pirates of the caribbean-trailern

Publicerad 2011-03-13 18:38:03 i Film och skådisar,

Tänkte jag visa här =) tror inte filmen kommer vara detsamma utan Will o Elisabeth, men jag kommer säkert se den ändå hehe..
I trailern ser det dock ut som om 2 unga skådespelare är med, hoppas inte de ska vara de "nya" Will och Liz.
Anyway, check it out!



Dagens citat!

Publicerad 2011-03-12 14:28:07 i Dagens citat,

Det var väl på tiden!!?

Alma Del Mar Jr. - Age 19: [Surveying her father's meager living conditions] Daddy, you need more furniture.
Ennis Del Mar: Yeah, well... if you got nothin', you don't need nothin'.

Från den vackra och tragiska filmen:



Welcome to the dark side..

Publicerad 2011-03-12 11:24:53 i Privat,

Jag känner mig låg. Har gjort det ett tag nu, så jag kan inte bara skylla på skolan när det gäller uppdateringen på bloggen. Ok, inga "buhu-stackars-mig" snack haha, men jag är sliten och nervös. Nervös över att jag inte vet vad som väntar efter examen som tas samt att denna vår har inte gått som jag har tänkt mig. Som min kära vän S, sa igår. "Marie, du har haft lite otur nu ett tag, det handlar om det." Och konstigt nog kändes det skönt att höra ngn säga det. Att ngn har märkt det. Oftast när jag är negativ, vilket inte sker sååå ofta hehe, så känner jag mig lite otursförföljd.

Iaf. Det är strålande solsken idag. Kanske borde gå ut och få i mig lite D-vitamin och rycka upp mig lite. =)

Bjuder på en liten bild jag hittade, se den med ironi med tanke på mitt inlägg hehe :)



Skola och Chuck

Publicerad 2011-03-10 21:15:25 i Film och skådisar,

Jag har varit usel den senaste månaden på att blogga. Sorry. Det är det gamla tjafset med för mycket skola. Tyvärr är det sant. Man läser och skriver så mycket att fantasin för att blogga känns lite.... hmm...

Sedan har jag börjat kolla på serien Chuck igen.
Det är en komisk actionserie om datanörden Chuck som genom en olyckshändelse får, mer eller mindre, en dator inprogrammerad i hjärnan. Detta gör att han flashar och ser all info när han ser "bad people" mitt ibland oss. Detta gör honom till hett byte och två agenter från CIA kommer för att skydda honom. Jag började kolla på säsong ett och fullkomligt älskade serien. Men sen bytte serien till kanal 6, som jag inte hade då och jag slutade. Men nu så tar jag igen de 2 1/2 säsongerna jag har missat. Nice!



Skid VM

Publicerad 2011-03-07 17:02:28 i Sport,

Har spenderat helgen i Holmenkollen Oslo och hejade fram Sverige. Det bidde inga medaljer, men hade grymt kul. Men ingen uppdatering då.
Här kommer en egentagen bild på dramat i 5milen hehe


Det ser längre bort ut, än vad det var. Satt riktigt bra =)

VM-guld!!!

Publicerad 2011-03-02 17:19:44 i Sport,

Till Kalla och Ingmarsdotter!! Otroligt snyggt gjort och stort stort grattis!! Ville skrika men har ganska ont i halsen, så det fick låta som det lät ;)



Lady Gagas nya video

Publicerad 2011-03-01 13:22:21 i Film och skådisar,

till "Born this way" ska ni få se här. Den börjar med ett långt intro som känns som en science fiction film =)
När jag ser på hennes videos, kommer tankarna om hur stor hon har blivit och hur hennes ex-pojkvän tänker. Läste i en artikel att innan hon slog igenom hade hon en pojkvän som psykiskt försökte förstöra henne. Han sade bland annat att du kommer aldrig bli något. Hon dumapde honom och 1 eller 2 år senare så... Well, u know the rest hehe
Serves him right haha
Jag brukar inte gilla sån här musik, men måste säga att jag gillar Gaga!



Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela