Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Now you´re hooked

Publicerad 2011-05-31 22:50:50 i Film och skådisar,

Är ännu en slogan från True Blood season 4. Jag gillar TB:s olika slogans, inte för att jag kan komma på någon just nu haha! Jo.. Nej.. Jo något med "Enjoy a cup of java" och så är det en bild på en kaffebryggare med blod i. Hmm, låter lite sjuk hahaha
Anyway, check this out:


Cant wait!!!Konstiga drömmar och nytt köksbord

Publicerad 2011-05-29 18:45:08 i Privat,

Igår drog vi till IKEA och fixade matsalsbord med stolar. Vilket var välbehövligt. Man kan alltid lita på IKEA :). Nu står det monterat och klart och passar väl in i hemmet. Så nu kan vi äntligen ha middagsbjudningar. Sedan måste jag få tummen ur och faktiskt HA lite bjudningar haha!
Jag har fått lite pikar om examensfest, så nu finns det fler sittplatser i alla fall!

De sista nätterna har jag drömt så himla konstiga drömmar. Som om man hade feber-yra. Jag kallar det C-uppsats-yra haha! Ja jag tjatar om denna j-kla uppsats, men det är ju den som orsaker dessa knäppa drömmar, som jag kommer att behålla för mig själv hahaha

Nu ska jag fixa lite käk, ha en bra kväll!

Svenska sommaren

Publicerad 2011-05-28 20:17:16 i Privat,

är den borta?? Nästa vecka kommer juni och vi har inte haft någon värmebölja än. Inte ens några dagar då man hoppar ur sin vinterjacka och har linne och shorts under. Och man skriker: Släpp fångarna loss, det är vår!!!
Eller, är det bara jag? Jag vet att ett par dagar har varit soliga, för jag hann få lite färg i ansiktet, men vart är värmen??

För när det är en riktig svensk sommar... Vad kan slå det?


Äger inte rättigheter till bilderna

Hur underbart är det inte!!

En semesterdag!!

Publicerad 2011-05-26 20:20:35 i Privat,

Har vi haft idag! Från C-uppsatsen alltså. Det har varit såååå nice!! Har sovit som en stock halva dagen haha
Imorgon kommer domen från vår handledare, är liiiite nervös. Om hon tycker det mer eller mindre är sk*t, så har vi inte många dagar att fixa det! Tänk om om om hon tycker det är ganska bra och vi INTE har så mycket... Aaahhhh, önskedröm!!


Tintin trailer

Publicerad 2011-05-22 14:32:12 i Film och skådisar,

Jag älskade Tintin och Kapten Haddock och såklart Milou, när jag var liten. Och nu har Spielberg men Peter Jackson som producent skapat Tintin till film. Dataanimerad sådan.
Check the trailer out:

Ett kort inlägg

Publicerad 2011-05-21 19:48:12 i Privat,

Ja jag tar mig tid att säga hej åtminstone... Det är inte många ord kvar nu till en klar C-uppsats. Men då i ord räknat. Sedan måste det korrekturläsas och redigeras. Men jag troooor jag ser ljuset i tunneln i alla fall haha

Går under jorden...

Publicerad 2011-05-18 21:53:13 i Privat,

C-uppsatsen är crazy nu och jag orkar inte fokusera på något annat. Vi har haft strul på vägen, som har varit bortom vår kontroll, vilket gör att vi ligger efter. Så nu går jag under jorden tills den är klar!
Vi hörs nästa vecka!!
Ciaaaoooo!!!

Ca 1 månad kvar

Publicerad 2011-05-16 17:59:51 i Film och skådisar,

Till premiären av 4e säsongen av True blood! I USA då.. Vilket är seeeegt.. Vill veta hur det går för Sookie, Eric (yummie), Bill, Jessica, Jason och resten av gänget. Sitter och slötittar lite på säsong 2 just nu. Me likey!!Cant wait!!!Trailer!

Publicerad 2011-05-15 15:43:37 i Film och skådisar,

Denna film återskapar ett gammalt tema och jag brukar inte tycka att det är roligt. Och inte nu heller, men det är två skådisar med här som har en bra timing, nämligen Jason Bateman och Ryan Reynolds.. Så jag kanske ska ge det en chans??
3e plats i ESC

Publicerad 2011-05-15 15:37:38 i Privat,

Det var ju riktigt kul, tycker han gjorde ett kanonframträdande!!!
Och ikväll är det mer finaler, nämligen VM finalen i hockey! Ska bli spännande det med ;)

Men nu något som inte är lika fullt spännande: Transkribering av inspelat material... BLÄÄÄHHH!!!!

Vårruset, tenta och mys!

Publicerad 2011-05-14 11:52:13 i Privat,

Så har mina senaste dagar varit, därav inget bloggande.
Vårruset var helt fantastiskt och det gick så bra!! Wohoo!! Det var otroligt kvalmigt och jag var genomsvett INNAN loppet haha, så jag tänkte att detta kommer aldrig att gå. Men det gjorde det på ny bästa tid dessutom, wihoo!
Sedan var det bara att plugga på tentan som var på fredag den 13... Hmm.... Jag är inte direkt vidskeplig av mig men nog flög det genom tankarna.. Jag troooor tentan gick bra, det beror på läraren, när det gäller en praktisk tenta. Jag fick till det mesta, så det beror på hur hård han är.
Sedan har jag ju då bott hos min syster pga att hon bor nära där vårruset var och nära uni, därav mys med henne och hennes familj!!

Men nu är jag hemma igen och måste sätta igång med C-uppsats på denna härliga lördag! Ikväll blir det nog Eurovision, hur tror ni att det går för Saade??


Hej hojsan!

Publicerad 2011-05-10 19:48:46 i Privat,

Vad gör ni för något? Jag har suttit och pluggat mestadels hela dagen, jag vet det blir tjatigt, men måste ju hålla mig till sanningen ;)
Känns inte som om jag får något gjort dock.. Jaja, det ordnar sig. Imorgon har jag intervju och fullt upp med annat.
Livet bara rullar på ;)
Ikväll blir det att slökolla på semifinal 1 i ESC, ska ni??Tjenixen!

Publicerad 2011-05-09 21:59:31 i Privat,

Hade en bra löprunda idag. Det var nice, men VAAARMT!! Klagar ofta på värmen när jag springer haha, men det är den jag brottas emot när jag springer.
Nåja, vad är en bal på slottet, right?

Sitter och kollar på resor, längtar till Sydney som F A N! Men det blir nog ingen resa dit på ett tag, snyft!
Kanske någon sista minuten resa till sommaren? Vi får väl se heheJag till sommaren ;) hehe...


Dagens citat!

Publicerad 2011-05-09 18:59:40 i Dagens citat,

Ward Abbott: Can you really bring him in?
Conklin: I think we're past that, don't you? What, do you have a better idea?
Ward Abbott: Well, so far, you've given me nothing but a trail of collateral damage from Zurich to Paris. I don't think I could do much worse.
Conklin: Well why don't you go upstairs and book a conference room. Maybe you can talk him to death.Från en riktigt bra actionrulle!! Vilken?? Jo...Tjolahopp tjolahej!

Publicerad 2011-05-09 12:45:04 i Privat,

Igår blev det inget bloggande. Jag var väldigt trött från kvällen innan, då jag var på ett litet kalas för att fira en god väns födelsedag. Så igår blev det vila och lite plugg och bara dega. Hann med en löprunda också, men den var tung ack så tung!
Idag blir det mer plugg, gäller bara att komma igång. Ska transkribera en intervju, och det är så tråkigt!!!
Den är på ca 25 minuter, vilket kommer att ta minst 4 timmar, då man pausar och skriver, trycker på play, pausar och skriver hehe..
Finns ju roligare saker att göra ju!!


Neeeeej!

Publicerad 2011-05-05 19:26:19 i Privat,

Jag har inte slutat att blogga, men jag skriver hela dagarna långa, så bloggen blir lite lidande. Så ni får stå ut med det hehe..
Har precis sprungit och det gick TUUUUUUNGT!!! Fy f-n säger jag bara, men nu är det gjort och nu ska det bli lite mat!
Ha det!

Woop woop!!

Publicerad 2011-05-02 20:15:56 i Privat,

Dagens löprunda gick kanon!! Kände mig jättepigg och hade kunnat springa hur länge som helst, kändes det som. Om det inte hade varit för mitt högerknä som börjar spöka och göra riktigt ont :(
Lite oroväckande då jag har kommit igång på allvar!!
Men skit i det nu, jag är jätteglad över att jag har lyckats bättra min kondition med det dubbla på mindre än en månad!!
Tjohooo!!!


Solen skiner men jag sitter inomhus

Publicerad 2011-05-01 15:27:13 i Privat,

Det är ganska kallt ute idag, så jag mår inte sååå dåligt över att sitta inomhus. Försöker plugga lite, men det är fruktansvärt tråkigt.
Mycket roligare att surfa på internet och inspireras av annat istället för plugg.
Jag har fått lite gjort idag i varje fall, men ska försöka skriva ca 500 ord till idag, så är jag nöjd hehe..

Vad gör ni då??
Är ni ute och strejkar idag?? Eller är ni bakis från igår?? hehe...Dagens citat!

Publicerad 2011-05-01 11:01:50 i Dagens citat,

April: You're the toilet paper guy.
Will Hayes: Yes, I am in fact the toilet paper guy, but feel free to cal me the bagel-and-coffee guy. Or, Todd in accounting calls me Chrystal, which I'm pretty sure is a girl's name.


Från en film som jag har för mig först promotades som en komedi, men det är inte det. Utan mer ett kärleksdrama med komedi i den. En bra rulle faktiskt.


Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela