Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Sleeeeten

Publicerad 2011-10-28 15:19:30 i Privat,

Var på gymmet förut och tränade biceps och ben. Mina ben är som geleklumpar som bara viker sig. Skön känsla men jobbigt också, att knappt kunna gå upp för trappan haha..

Ikväll kan alla Twilight fantaster som inte har tagit sig till Sthlm följa med det stora "Breaking dawn"-eventet som äger rum med Ashely Greene och Robert Pattinson, eftersom de befinner sig där, via aftonbladet. Oj lång mening det där haha, men på aftonbladet.se klockan 17.50, kommer ni kunna följa med live via aftonbladet TV.
Så nu vet ni det. Själv ska jag laga god mat, mysa med lite rött vin och kolla på film ikväll. Bara chilla.

Ciao!


Kraxande kråka

Publicerad 2011-10-12 12:18:24 i Film och skådisar,

Det är jag det idag. Såg ni matchen igår??!!! Mina nerver eller hals pallar inte sånt hahaha!! Ååhhh så bra den var o grattis grabbar!! Idag har jag ont i halsen och är ganska hes ;)

Dagens citat!

Publicerad 2011-10-08 18:35:55 i Dagens citat,

Det var ju ett tag sen ;)

The Repairman: I'm the Repairman.
Wesley: What do you repair?
The Repairman: A lifetime of bad habits.


Från en film jag hade höga förväntningar på, men tyckte inte att den var bra. Förutom James McAvoy, som alltid är bra :)
Hej hoj!

Publicerad 2011-10-08 15:51:01 i Privat,

Sitter i soffan och slappar lite. Varit iväg och tränat på gymmet med bästa ML. Jag var så sjukt taggad - NOT!! My god, vad jag var trött. Såg nog ganska död ut. Men jag gjorde det. Lade fokus på benen idag, så de är ganska slitna nu haha och även rygg, då den är ganska otränad tyvärr. Ikväll blir det lugnt, är aptrött och känner för en hemmakväll!

Oj oj sicken slarver

Publicerad 2011-10-02 17:51:17 i Privat,

Jag börjar glömma bort bloggen. Skriver mer sällan. Hmm, not good!
Just nu förbereder jag mig för en ny kurs på uni. "Skriva för webben". Då kanske jag kan lära mig att sköta om en blogg bättre hahaha.. Dagens ironi??
Jaja, annars drömmer jag mig bort till en viss stad jag tjatar om, speciellt nu när det spöregnar ute.
Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela