Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Bara chillar

Publicerad 2012-06-28 16:54:38 i Privat,

Och lyssnar på musik på min lilla minisemester. Sitter samtidigt och planerar för de kommande månaderna och bara myser. Idag är en bra dag.

 Lake Tekapo i NZ.
 
 
 
 

Intressant det där...

Publicerad 2012-06-27 13:10:01 i Privat,

Att hur mycket man kan sakna träningen när man inte får träna. Längtar verkligen efter att dra på mig löpardojjorna (btw, de bästa ever, asics! Kan varmt rekommendera det märket.) och bege mig ut i spåren. Men med feber i kroppen så vet jag att det kan vara livsfarligt. Sedan har jag inte ens orken att försöka heller. Tar mycket kraft att bara gå en promenad med vovven.
Nä, nu får detta allt ge sig, tycker jag.
Men här har ni en låt som jag känner passar mig ypperligt hehe...
 
 
 
 

Låtar med starka minnen

Publicerad 2012-06-26 22:37:39 i Privat,

Här tar jag fram två val. Den första är en låt jag gillade från första början, den andra låten är inte någon låt som är vad jag lyssnar mycket på, men jag gillar detta på grund av de minnen som bara susar igenom mig när jag hör den!
Musik är en sån kraft!
 
 
 
 
 
 
 Vilka minnen som frambringas av dessa, behåller jag för mig själv ;), men söta D - du vet vad jag tänker på hihi..
 
 

Nytt försök

Publicerad 2012-06-26 17:57:43 i Privat,

Som sagt så försöker jag ladda upp ett YouTube klipp igen, och denna gång funkade det. Så detta är vad jag roar mig med på min sjukbädd haha
 
 
 
 

YouTube

Publicerad 2012-06-26 14:25:28 i Privat,

Detta fantastiska fenomen som roar mig nu när jag har en mans förkylning, verkar som gnällande kommer som ett tillbehör, då jag faktiskt sitter och gnyr och tycker synd om mig själv. Buhu, right? ;)
 
Update: Hmm, av någon anledning så fungerar det inte att bädda in YouTube klipp i nuläget. Får helt enkelt försöka senare..
 
 
 

Im singing in the rain

Publicerad 2012-06-25 13:13:29 i Privat,

Just singing in the rain... tralalalaaaaa!! Nja kanske inte riktigt, för jag sitter inomhus och kollar på detta ständiga regn. Ut vill jag inte bege mig av två saker. Först det uppenbara: Hur kul är det? För det andra är jag förkyld. I och för sig så sägs det att den underbara Gene Kelly var sjuk i lunginflammation när han gjorde den världsberömda scenen. Hur fantastiskt bra gjort är inte det, då jag med liiiite feber och liiiiite hosta knappt tar mig till köket för ett glas vatten??
Nä, jag behöver kanske en påminnelse av Gene att inte klaga på detta:
 
 
 
 

Anna Karenina - trailer

Publicerad 2012-06-24 19:53:41 i Film och skådisar,

Med bland andra svenska Alicia Vikander, som också syns ett par gånger i trailern, spelas huvudrollen av Keira Knightley. Måste säga att filmen ser vacker ut rent visuellt och jag vill se den, men också för att se hur Keira axlar en av Greta Garbos största roller.
Check the trailer out:
 
 
Vad tycker ni??
 
 

Asher Keddie - Australia's new darling

Publicerad 2012-06-23 21:43:17 i Film och skådisar,

Det läste jag någonstans rätt så nyligen. Och detta kan jag förstå. Jag tycker hon är en fantastisk skådespelerska. Jag älskade henne i "Love my way", och jag älskar henne i "Offspring".
Här får hon återigen en Lodgie award (Australiensiska versionen av Emmy awards antar jag) som "Most popular actor".
 
 
Och ni som inte har sett "Offspring", check it out immediately!!! Detta är en promo inför säsong 1 (Finns 3 säsonger. Den 3:e pågår nu):
 
 
Ciaooo!
 
 

4 länder på en och samma dag

Publicerad 2012-06-21 17:06:34 i Privat,

Då var man hemma igen då från EM. Resan blev trots allt ett minne för livet, även efter det redan var klart att Sverige inte gick vidare när vi åkte ned. De svenska fansen därnere i Kiev hördes och syntes mest och fick massa publik, så stämningen var hög och man var en stolt svensk hihi!
Jag är väääääldigt trött då jag har lyckats vara i 4 länder idag!!! Det ni!! Det fixade jag nämligen genom att: Vakna i Kiev (Ukraina), flyga till Riga (Lettland), för att där byta flyg till Oslo och sedan hem till kära gamla Svea.
Nu sitter jag och smygäter chips, för vem vet jag inte haha, men mer eller mindre vräker i mig. Inte bra!
Berättar mer om resan i ett annat inlägg, nu ska jag bara vara i koma ett tag, innan mat måste fixas :)
Vi hörs!!


Kiev, Ukraina


Var längesedan jag var så bitter

Publicerad 2012-06-16 21:37:25 i Privat,

Om jag någonsin varit det tidigare. Varför? Jo sportnörd som jag är, är jag fortfarande grinig över Sverige - England matchen, där Sverige var det bättre laget men ibland är sport orättvis. Och med tanke på att vi är ett gäng som tidigt drar ner till Ukraina imorgon för att heja på ett antagligen reservbetonat Sverige som ska spela en betydelselös match mot Frankrike, gör det inte bitterheten mindre.
Nä, jag tror aldrig att Sverige ska vinna ett mästerskap. Vi är inte bra. MEN vi brukar vara stabila när det gäller gruppspel och åtminstone gå till kvartsfinal/åttondelsfinal innan vi ryker. Så varför kunde inte Sverige göra det nu för min skull?? Va??

Anyway, jag kommer inte blogga förrän på torsdag då jag inte kommer ha tillgång till dator. Men ha entrevlig vecka allesammans!!!


Talihooo!!

Publicerad 2012-06-12 21:46:27 i Privat,

Im back! Och jag är så jetlaggad haha, inte för att resan är lång och man förlorar flera timmar, utan att jag var tvungen att ta ett tidigt flyg, vilket innebär att jag kanske har sovit ca 6 timmar på nu ca 60 timmar!!! Yep ja är trött, så nu ska det sovas!
Får bli bättre inlägg imorgon!!

Natti natti!

Ta daaaa

Publicerad 2012-06-06 13:29:00 i Privat,

Nope det bidde visst inget bloggande för mig igår. Jag arbetade för fullt för att sedan på kvällen kolla på fotbollen, laga middag och planera för resan. Imorgon beger jag mig till Göteborg för att på fredag reser jag mig till mitt andra hem, London för att gå på bröllop! :)
Det är två kära vänner som ska gifta sig och det ska bli så kul att se hela det gamla gänget igen på den fina fina dag som kommer på lördag!
Sedan är jag dum och lyssnar inte alls på mitt konto, så på fredag ska jag shoppa lite för att på kvällen möta upp en annan god vän. Men kvällen blir inte vild då jag ska upp tidigt på lördag, tror inte det är bra att komma bakis på ett bröllop ;)
Söndagen däremot blir bakisdagen. Inga planer på dagen ska jag ha :) för att kanske på kvällen möta upp lite folk innan jag åker hem måndagmorgon.
Varför jag berättar så detaljerat för er, är för att det kommer inte bli något bloggande för mig denna helg.
Men vi hörs igen när jag kommer hem!
Ha det!




Amazing photographs

Publicerad 2012-06-04 21:31:37 i Privat,

Har ju skrivit här tidigare hur mycket jag älskar bilder. Finns så mycket du kan berätta med en enda bild. Nedan kommer vackra och otroliga bilder som jag har hittat här.













Helt fantastiska eller hur?


The Great Gatsby

Publicerad 2012-06-03 18:13:43 i Film och skådisar,

Är ju Baz Luhrmans nya film med min absoluta favoritskådespelare Leonardo Di Caprio och med även Carey Muligan och Tobey Mcguire. Detta är en flm jag ser fram emot. Trailern ger mersmak, eller ja den gör sitt jobb som en bra trailer ska ;).. Sedan utspelar den sig på 20-talet, detta otroliga stiliga årtionde, bara det gör mig mer intresserad hehe.. Jag har sett orginalfilmen, men det var längeeeeesedan, så kommer inte ihåg något, men jag diggar ju Leo, så denna remake kommer säkert att vara bättre :)! Har dock inte läst boken, vilket är dåligt av mig eftersom den antas vara en av de stora romanerna out there..
I alla fall verkar det dock som om Sverige får vänta på denna biopremiär - 13 januari 2013. Men men, den som väntar på något gott, eller hur :)




Finding Nemo klipp

Publicerad 2012-06-01 13:39:35 i Film och skådisar,

Skrev ju här om dagen om världens roligaste film. Och en av dem jag nämnde var ju Finding Nemo.
Här får ni ett klipp jag precis har kollat på, och jag skrattar lika mycket fortfarande trots att jag har sett denna film typ 1000 gånger. Ellen DeGeneres är en gudinna!!



Nu ska jag fortsätta att jobba!

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela