Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Hejsan hoppsan

Publicerad 2012-10-27 13:20:07 i Privat,

Vad dagarna flyger fram. Idag har jag än så länge gjort helt fantastiskt roliga saker som att kratta löv. Tycker det är superkul att stå med en kratta och med monotona rörelser kratta upp högar samt att det är så värt mödan när man ser att det fortfarande ligger miljontals med löv runt omkring en, trots 50 000 högar.
Vem är ironisk här ;)..
Nu kaffe och bulle, för det är ju trots allt lördag!

Är fortfarande i extas

Publicerad 2012-10-17 15:15:54 i Sport,

efter matchen igår.. Sh*t alltså!!! Jag som hånade Sverige innan matchen, med tanke på vilket uuuuuselt försvarsspel de har visat upp under Hamréns ledning (Sorry Hamrén, men det är sant..), satt sedan under första halvlek och skrattade samtidigt som jag blev förbannad då Sverige inte verkade vilja spela fotboll. Men oj oj oj vad jag fick äta upp mina ord, och det med glädje!!!
Ja Tyskland kommer fortfarande vinna gruppen, men jag kommer leva på denna match länge ändå! Tack R för att du "tvingade" mig att kolla på matchen. Var ju på väg att gå och lägga mig :)

Kära landslag, om ni fortsätter att visa upp denna moral, kommer jag aldrig håna er igen haha!

Toodelooo!!

Publicerad 2012-10-09 14:16:19 i Film och skådisar,

Jäpp jag lever.. Men som sagt så bloggar jag inget vidare längre. Har fastnat för instagram, så är mer uppdaterad där (miloum78, check it out om ni vill).. Annars så har det inte hänt så mycket, längtar galet mycket till december, men inte bara pga jul, snö och is utan för att jag kommer göra en långresa. Jag ska försöka blogga då, men då blir det under ett annat bloggnamn (har nämnt detta tidigare). Nämnde jag att jag läääääängtar ;) hehe...
 
Annars så arbetar jag för fullt. Sitter med inDesign och knepar och knåpar, skriver, översätter och har mig. Kul, men man blir trött i ögonen efter ett tag :)
 
Nä, nu blir det mer jobb och kaffedrickande, kan ju inte sitta här och lata mig :)
Ha det bra!
 
 
 

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela