Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Helgen som gått

Publicerad 2012-07-01 22:39:06 i Privat,

Startade aldrig igång datorn igår plus att jag kan inte logga in på mobilbloggen just nu (varför blogg.se??), så därav det icke existerande bloggandet. Sitter och slötittar på EM finalen i fotboll, hejade varken på Spanien eller Italien så inget som jag lägger större fokus på som sagt. Är lite halvbakis också efter en planerad "1-glas-på-uteserveringen-planen" blev till fler då min vän var väldigt generös. Tack J!! Next time its on me :)
Fick även ett jobberbjudande som jag definitivt tänker hoppa på. I nuläget handlar det om några extratimmar i veckan, men ju mer extrapengar jag kan få desto bättre!
Annars har helgen gått i lugnets tecken och jag kan inte fatta att det redan är söndag OCH 1a JULI!!! WTF? Jag väntar fortfarande på att sommaren ska kicka in haha.. Kanske dags att sluta vänta..

 
 

Kommentarer

Postat av: ava miranda

Publicerad 2012-07-02 07:26:52

sv: åhh va awesome! skulle du kunna länka det till mig är du snäll? :>

haha vilken söt bild!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela