Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Var längesedan jag var så bitter

Publicerad 2012-06-16 21:37:25 i Privat,

Om jag någonsin varit det tidigare. Varför? Jo sportnörd som jag är, är jag fortfarande grinig över Sverige - England matchen, där Sverige var det bättre laget men ibland är sport orättvis. Och med tanke på att vi är ett gäng som tidigt drar ner till Ukraina imorgon för att heja på ett antagligen reservbetonat Sverige som ska spela en betydelselös match mot Frankrike, gör det inte bitterheten mindre.
Nä, jag tror aldrig att Sverige ska vinna ett mästerskap. Vi är inte bra. MEN vi brukar vara stabila när det gäller gruppspel och åtminstone gå till kvartsfinal/åttondelsfinal innan vi ryker. Så varför kunde inte Sverige göra det nu för min skull?? Va??

Anyway, jag kommer inte blogga förrän på torsdag då jag inte kommer ha tillgång till dator. Men ha entrevlig vecka allesammans!!!


Kommentarer

Postat av: LIIV - vanlig men unik

Publicerad 2012-06-19 13:35:38

riktigt surt att de förlorade!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela