Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Söndagkväll

Publicerad 2012-05-27 18:41:06 i Privat,

Halllå hallå!! Här har man varit på landet, så har inte haft datorn med, men jag har fått solbränna ;).. Gud vilket väder det är och idag badade jag även, nice!!
BTW vilken seger för Loreen igår!!! Helt fantastiskt och HON var helt amazing!! Bäst när det gällde, helt klart. Innan tänkte jag minst topp 3 (vilket är fantastiskt bara det), men efter den showen igår så trodde jag på vinst och nu är den långa väntan på schlagervinst över för oss svenskar haha..
Annars så har det inte hänt mycket mer, igår blev det grillning, rose, sol och relaxande, idag likaså minus rose och plus bad ;)
Imorgon väntar en ny vecka med massor att göra!
Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela