Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Nu var'e längesenna'

Publicerad 2012-11-20 10:49:33 i Privat,

igen. Jag jobbar och står i, drömmer mig bort och drömmer äventyrsdrömmar. Så ser mitt liv ut just nu haha.. Alltid när jag blir uttråkad i mitt vakna liv, drömmer jag äventyrsdrömmar. Typ att jag är med i en Indiana Jones-film eller James Bond. Fast det är min "verklighet". Och jag älskar de drömmarna, jag blir aldrig rädd, även om det ibland blir läskigt och såklart är jag hjälten hahaha.. När jag berättar för mina vänner om detta, skrattar de bara åt mig. Visst, jag skrattar åt mig med men samtidigt så måste jag i dessa ögonblick kolla över vad det är som gör mig så uttråkad. Oftast beror det på rastlöshet och att det är dags för en resa. Och snart är det ju dags :) woopwoop!!
Kommer om ett par veckor, lägga ut adressen för min andra blogg och jag hoppas ni följer mig där då :)..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela