Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

The three musketeers

Publicerad 2011-09-28 13:14:52 i Film och skådisar,

Det kommer ju ut en ny film om dessa klassiska hjältar. Och här har ni trailern. Jag måste säga att det verkar vara en snyggt filmad actionfilm, men ändå känns den lite cheesy. Har jag fel??Kreta

Publicerad 2011-09-16 00:02:34 i Privat,

Drar till Kreta imorgon i en vecka, så det kommer inte skrivas något i bloggen under tiden. Ska bli gött med semester, fast lite resfeber har jag allt.
Ha det bra så länge, så hörs vi om en vecka!!Breaking Dawn - Trailer 2

Publicerad 2011-09-15 12:44:00 i Film och skådisar,

Jag som har läst böckerna, ser såklart filmerna. Jag kommer ihåg dock att jag hade lite svårt för första delen av 4e boken då jag känner att det är väldigt amerikanskt på något vis att de ska prompt ha en typisk familj (mamma, pappa, barn.). Men jag hoppas på att filmen är bra. Jag längtar mer efter del två eftersom den delen av boken var bättre ;).
Bunraku -trailer

Publicerad 2011-09-13 20:20:07 i Film och skådisar,

Denna film trooor jag inte är någon film för mig. Men jag gillar scenografin, den liknar Sin city, som jag tycker var snygg helt enkelt. Denna film påminner i handlingen lite om just Sin city mixat med Dick Tracy :)
Med skådespelare som Josh Hartnett, Demi Moore och Woody Harrelson för att nämna några.
The Oscars!!

Publicerad 2011-09-04 19:16:14 i Film och skådisar,

Det ryktas om att Eddie Murphy är favoriten till att leda 2012 års oscarsgala.. Tjaaa, varför inte? Jag tycker hans senaste filmer med alla dessa olika personligheter är tröttsamma. Men jag fullkomligt älskar honom som Donkey i Shrek, hehe... En prins i New York, Ombytta roller är två 80-tals klassiker jag gillar med honom.
Så tjaa, varför inte? Tror det kan bli bra!

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela