Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Bloggandet

Publicerad 2012-08-29 15:40:43 i Privat,

Är på LÅÅÅÅÅG nivå nu. Så låg att jag har beslutat mig för att ta ett uppehåll. Kanske suget dyker upp igen, typ imorn haha.. So be it, men just nu känner jag inte för att blogga. För 6 dgr sedan skrev jag ett inlägg om nystart för bloggen, så länge gällde det haha.. Men ser nu att det var 5 dgr jag senast skrev något, så som sagt så finns inte intresset just nu.
Men jag kommer nog tillbaka igen. Om ett tag.
Tills dess:

HA DET BÄST!


Weekend plans

Publicerad 2012-08-24 13:21:37 i Privat,

Idag åker vi till Göteborg, underbart ska det bli! Det ska ätas goa middagar, kanske shoppas lite och bara ta det lugnt och mysa!
Vi hörs kanske under helgen, annars blir det efter helgen!

Nystart

Publicerad 2012-08-22 19:50:10 i Privat,

Tror min blogg kommer att handla om vad jag vill framöver. Film är fortfarande ett STORT intresse, men känner mer för att låta bloggen vara vad som helst :)
Adressen kommer fortfarande låta som en filmblogg och det kommer fortfarande bli sånt, men som sagt - det kommer bli mer blandat. Det har lutat mer åt det på sistone.
Nu är det äntligen mat,vi hörs!!!

Instagram

Publicerad 2012-08-18 16:21:07 i Privat,

Häng på där vettja, har inga som följer mig där, än ;) hehe.. Hoppas ni hänger på! Plz :D

miloum78 heter jag där..

Tjingeling

Publicerad 2012-08-13 22:15:17 i Privat,

Har fått en dag ledig imorgon, men har lite ärenden att utföra så tyvärr ingen sovmorgon för mig. Något jag behöver hehe... Hoppas på lite sol imorgon så blir det nog en promenix i skogen med vovven för att suga i sig lite energi. Jag tycker själv att jag låter glåmig i mina inlägg haha, men förhoppningsvis kommer det att ske lite saker framöver som ger mig fokus och mer energi!
Nu blir det ett True Blood avsnitt och sedan är det sängen som gäller ;)
Ha det!!

Ps. Väldigt upprepande med ordet "energi" haha, men det är det jag vill ha just nu :)
 
 

Ang bloggen

Publicerad 2012-08-09 21:29:55 i Privat,

Jag är inne i en period då jag är lite seg på att blogga, jag har inget att säga, inga bilder att lägga upp. Hinner inte riktigt med kan jag säga. Jobbar en del, trött när jag kommer hem och träningen har totalt försvunnit ur mitt liv :-/.. Not good! Men sådana perioder hamnar man ju i ibland, så är det bara. Jag har lite spännande projekt på G, så förhoppningsvis blir jag snart lite roligare igen ;)...

Bild: London över mot Waterloo..

Myspys tröja

Publicerad 2012-08-07 18:40:38 i Privat,

Som jag inte har råd med! Men väldigt fin, till tex ett par svarta tajta byxor eller till en kjol... Jaja den är från kyssjohanna.se, men lite för dyr för mig. Fastnade även för omgivningen! Jag vill oxå mysa omkring sådär på en strand. även om det såg lite regnigt ut hehe..

 
 

Manic Monday

Publicerad 2012-08-06 10:58:37 i Privat,

Eller ja kanske inte.. Är faktiskt ledig idag, men har sjukt mycket tvätt att ta hand om hehe.. Sitter med en kaffekopp och tänker på hur dagarna bara rullar iväg. Jag hinner liksom inte med. Jaja, mer intressant inlägg än så här blir det inte ;)

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela