Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

It's aliiiiiiive!!!!

Publicerad 2011-07-31 16:30:37 i Privat,

Ja bloggen alltså.. Inser att det var flera dagar sedan jag skrev något. Kom in i en trötthetsperiod, då jag inte ens startade datorn, utan somnade i soffan och sedan upp och jobba hahaha, sicket glammigt liv en lever ;)

Ska försöka bättra mig, promise.


Harry Potter

Publicerad 2011-07-20 16:59:41 i Film och skådisar,

Såg den andra delen av Dödsrelikerna och absolut sista filmen om Harry Potter igår. Måste bara säga:
DEN VAR RIKTIGT BRA!

Blev inte besviken, utan den levde upp till förväntningarna. Jag gillade hur de hade sammanvävt alla filmer som gjorts. Att vissa saker som sades eller scener som visade vissa platser, har man sett i de tidigare filmerna. Så det gäller att ha lite minne hehe..
Om den första delen var lugn och mer en vandringsled mot slutet, var denna film actionfylld rakt av. Den hade fortfarande den där humorn som alltid funnits men även sorg.
Jag vill inte säga för mycket mer än att: SE DEN!!

Dagens citat!

Publicerad 2011-07-17 23:57:53 i Dagens citat,

Billie Frechette: What do you want?
John Dillinger: Everything. Right now.
Från en cool film, fast hmm.. Man kanske inte ska kalla den det, då den är baserad på faktiska händelser och riktiga personer och det var nog inte så "coolt" då.. Men en BRA film är det!!!
Dagens citat!

Publicerad 2011-07-15 21:16:58 i Dagens citat,

Teddy Daniels: I had a friend. I was with him yesterday, but we got separated. Have you seen him?
Rachel 2: Marshal... you have no friends.Från den alldeles superba filmen med en underbar Leo:
Jaha, då är Dallas snart tillbaka

Publicerad 2011-07-13 18:58:28 i Film och skådisar,

Om det finns några läsare därute som kommer ihåg det glada 80-talet så var Dallas en av de största serierna som gick. Lika stort som ja.. som Desperate Housewives, Greys anatomy är idag fast ännu större då det inte fanns så mycket såpor att titta på då. Det har tjatats länge om en reunion av serien och nästa år är det dags för 10 avsnitt. Bobby, JR och Sue-Ellen återkommer med de rätta skådisarna som spelade då. Larry Hagman, Patrick Duffy och Linda Gray, men fokus kommer att vara på de yngre skådisarna. Ja, här får ni en försmak:
Varför är gräset alltid grönare på andra sidan??

Publicerad 2011-07-11 18:55:13 i Privat,

Ja, varför är det alltid så?? Man kan titta på andra tjejer som jag tycker är så snyggt slanka och undra varför kan inte jag se ut så?? Medans de kanske tänker "jag önskar jag hade mer former"? Eller, åååhhh jag önskar att jag hade mycket pengar så att jag kan göra allt jag vill, medans de som har den möjligheten kanske inte är lyckliga?

Men här i världen önskar vi hela tiden mer och mer och tittar åt den "andra sidan".. Och varför?? Jag står för att jag gör det. Hade jag haft mer pengar så att jag hade kunnat resa mycket, shoppa, ha mer fritid så tror jag att jag hade varit ännu gladare än vad jag redan är. Ytligt?? Ja absolut, men jag är ärlig!
Sedan har jag förstås otroligt mycket i mitt liv som jag är så lycklig över att jag har, det glömmer jag inte bort! Men man vill alltid ha liiiite mer haha, aldrig heeeeelt nöjd ;)Grönare på andra sidan..
Dagens citat!

Publicerad 2011-07-10 16:30:47 i Dagens citat,

Ronald Miller: I just think it would be more fun to party with those guys our senior year... go to the games...
Kenneth Wurman: We go to ALL the games.
Ronald Miller: We sit in the visiting section Kenneth... at our own school.Från en klassisk 80-tals rulle...
Heeello!

Publicerad 2011-07-05 21:56:24 i Privat,

Jag jobbar som en galning nu, så jag har inte mycket att berätta. Jag är bara trött, seg och gäspig hehe...
Ska jobba imorn och sedan är jag ledig en dag, nice!! Har jobbat 6 dgr i sträck nu och det känns =S Men jag ska inte klaga, då många har det värre, men jag är trött. Ser inte fram emot imorgon riktigt då vi kommer vara grymt underbemannade :(, men det är bara att bita ihop!!

Nu ska jag fortsätta att kolla på "So you think you can dance"..
Ciao!!!


Klibbiga dagar

Publicerad 2011-07-04 21:35:49 i Privat,

Det är vaaaaaarmt, men jag klagar inte på det. Det enda jag klagar på att det finns ingen AC på jobbet och det borde vara olagligt haha... Man går svettig helda dagarna och då ska ni veta att det är inte svett som anses lady like (om det finns ngt sånt hehe) utan det rinner!!! Eeeeuuuwww och ingen energi har man då när man ska ha en massa kunder omkring sig också. Jaja, man får se till att göda sig med vatten ALL the time!

Men inte med detta!!!! Dubbel eeeuuuwwww!!!!


WTF???
Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela