Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Despicable Me..

Publicerad 2010-07-12 20:57:44 i Film och skådisar,

Har tagit över 1a platsen från Eclipse på den amerikanska biotoppen.
Det är en tecknad film med bland andra röster av Steve Carell o Julie Andrews (me like her hehe)

Filmen handlar om:

♦I ett glatt förortsområde omgiven av vita staket med blommande rosenbuskar, ligger ett svart hus med en död gräsmatta. Främmande för grannarna är att, under detta hem finns ett stort hemligt gömställe. Omgiven av en liten armé av underhuggare, upptäcker vi Gru (röst av Steve Carell), som planerar den största kuppen i världshistorien. Han tänker stjäla månen. (Jäpp, månen!) Gru gillar allt det onda. Beväpnad med sin mängd av fryslasrar och förminskningslasrar och fordon för mark och luft, övervinner han allt som står i hans väg. Tills den dagen han möter de tre enormt viljestarka föräldralösa små flickor som tittar på honom och ser något som ingen annan har någonsin sett: en potentiell pappa. Världens största skurk har just träffat sin största utmaning: tre små flickor som heter Margo, Edith och Agnes.

Hmm.. Ja det kan kanske vara något. Filmen har i alla fall premiär den 1a okt i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela