Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Fördomsfri

Publicerad 2011-08-30 20:13:58 i Privat,

Kan man vara helt fördomsfri?? Om man verkligen överanalyserar dess betydelse? Nej, jag tycker inte det. Jag anser mig själv som fördomsfri. Lika rättigheter för alla, alla ska få vara precis så som de är. MEN att vara helt fördomsfri innebär oxå att vara det inför fördomsfulla människor. Och där slutar min fördomsfrihet.
Jag kan inte vara fördomsfri mot fördomar. För det finns rätt eller fel helt enkelt.
Det är fel att vara rasist. Att trycka ner andra människor pga dess ursprung eller "färg". Det är fel att tycka att homosexuella/bisexuella/transexuella INTE ska ha samma rättigheter som heterosexuella. För självklart ska de ha det! Alla ska få gifta sig, skaffa barn och bara få leva i lycka och frid, precis som heterosexuella får göra. Utan att vissa människor ska säga att det är fel.

Nä, helt fördomsfri kan jag inte vara, för det finns rätt eller fel helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela