Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Jag har skickat ett enkelt sms, har du??

Publicerad 2011-08-18 16:36:24 i Privat,

Ingen har väl kunnat undgå katastrofen som pågår i Afrika? Miljontals människor är drabbade av svält. Läkare utan gränser arbetar för att rädda liv och du kan hjälpa till. Genom att smsa ordet TIMME till 72970 kan du skänka 50 kr, vilket i sin tur ger rent vatten åt 5000 människor! Ynka 50 spänn!!
Om man tänker efter är 50 kr inte mycket. Låt bli en fika och du har gett 5000 människor vatten.

Du kan göra skillnad!
Kommentarer

Postat av: Josefin

Publicerad 2011-08-18 18:49:32

- Okej tack för tipsen! :D Det var det billigaste jag hittade iaf och jag har också kollat den sidan. Har du några tips på lägenhetsidor man kan kolla? :) redan kikat på gumtree, furnishedproperty och domains :) De är riktigt dyra! Vill ju inte bo i en håla eller dela med en massa personer. Men om du har något annat tips så håva in dem bara ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela