Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Förvirrad..

Publicerad 2011-02-07 13:28:01 i Privat,

Jag befinner mig i ett tillstånd av förvirrelse. Jag har så mycket att tänka på att jag blir mer eller mindre, glömsk.
Det är alltid något. Mestadels är det skolan. Men också vad som sker till sommaren. Kommer jag få ett arbete jag gillar? VAD ska jag göra?

Att plugga har varit som att leva i en trygghetsbubbla. Men nu är det dags att spräcka bubblan och ge sig ut i världen. Det skrämmer mig! Jag är livrädd att hamna på något arbete jag inte vill ha och bli bitter. Jag vill inte nämna mina skräckjobb, då jag inte vill förloämpa någon som har ett sådant och trivs med det.

Samtidigt har jag lite idéer på vad jag ska söka till sommaren, men tiden rinner iväg fort och jag måste sätta mig ner och faktiskt strukturera upp mitt CV.

Jaja, ville bara skriva av mig lite!

Ha en bra dag allihopa, nu är det dags att åka till uni!
Ciao!


Dags att spräcka bubblan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela