Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Tips på bra serie

Publicerad 2011-03-22 20:06:09 i Recensioner,

Love my way är en australiensisk serie jag följde som galet när den gick (2004-2007). Den har prisats både högt och lågt och kallats för Australiens bästa drama serie någonsin.
Den är fantastiskt bra och med en fantastisk ensemble. Det tråkiga är att det bara blev 3 säsonger, men det berodde inte på att den hade dåliga tittarsiffror utan att skådespelarna samt manusförfattarna tyckte det räckte. Claudia Karvan som har huvudrollen var också medproducent till serien. Tror det var hon som kände att 3 säsonger räckte.
Vad handlar den om då?

Så här beskrivs det på cdon.com (bra beskrivning hehe):

Den handlar om livets slumpmässighet och den överväldigande enträgenhet och kämparglöd som kan krävas för att finna sin plats i livet. Vi får följa en samling människor, vissa med blodsband, andra med en mer själslig samhörighet, som tillsammans bildar ett relationsnystan med ett garn vävt av den starkaste åtrå och de mest motstridiga känslor som ryms i människohjärtat. Vi får se deras mest usla sidor - de står varandra för nära för krusiduller och fina fasader. Men de bjuder också på sitt allra bästa, då de kämpar och vänder ut och in på sig själva för
att deras förhållanden ska fungera och deras barn ska ha det bra. Love My Way är en gripande serie om den kärlek som för oss samman, om hur våra förhållanden styr vilka vi är och om vuxna människors drömmar.

SE DEN!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela