Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Publicerad 2012-04-19 18:39:45 i Privat,

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Eftersom jag nog inte är rätt person att ta an ett sådant här uppdrag personligen, då jag antagligen skulle göra mer skada än nytta, så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Detta är helt enkelt en lysande idé!!

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Just do it!!


Foto: © UNICEF/Asselin

 

 

Kommentarer

Postat av: Semlan-Foto

Publicerad 2012-04-19 20:03:59

Hej!

Jag är med i en fototävling där det skulle vara jätte kul om du röstade på min bild som tack får du en länk :D



http://semlanofc.blogg.se/2012/april/rosta-pa-min-bild-och-fa-en-lank.html#comment



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela