Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

The Great Gatsby

Publicerad 2012-06-03 18:13:43 i Film och skådisar,

Är ju Baz Luhrmans nya film med min absoluta favoritskådespelare Leonardo Di Caprio och med även Carey Muligan och Tobey Mcguire. Detta är en flm jag ser fram emot. Trailern ger mersmak, eller ja den gör sitt jobb som en bra trailer ska ;).. Sedan utspelar den sig på 20-talet, detta otroliga stiliga årtionde, bara det gör mig mer intresserad hehe.. Jag har sett orginalfilmen, men det var längeeeeesedan, så kommer inte ihåg något, men jag diggar ju Leo, så denna remake kommer säkert att vara bättre :)! Har dock inte läst boken, vilket är dåligt av mig eftersom den antas vara en av de stora romanerna out there..
I alla fall verkar det dock som om Sverige får vänta på denna biopremiär - 13 januari 2013. Men men, den som väntar på något gott, eller hur :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela