Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

The phantom

Publicerad 2012-03-20 13:16:20 i Film och skådisar,

Det kanske har undgått en del att Peter Jöback ska spela den största av roller i musikalvärlden, nämligen the phantom i Phantom of the opera. Och detta i London!!! På west end!!! Hoppas att folk förstår att detta är stort. Igår var premiären och enligt svenska tidningar blev det succé. En del har tvivlat på att Jöback har rösten som krävs för att spela Fantomen. Att han kan sjunga har väl inte undgått någon, men att spela denna roll kräver mer än så. Jag har sett denna musikal i London och det är mäktigt. Det är mäktigt att en svensk har fått denna stora ära.
Han ska medverka i 6 månader.
Bra jobbat Peter!! ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela