Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Hoppsan!!

Publicerad 2012-05-24 19:05:03 i Privat,

Här har man visst inte bloggat på ett tag. Jag har haft såååååå mycket att fixa och dona med denna vecka, så bloggen har blivit lite bortglömd :-/...
Laddar ni för ESC ikväll?? Kommer Loreen gå vidare?? Om hon inte gör det så kommer jag nog tappa tron på tävlingen.. Inte för att det är världens bästa låt (Loreen är fantastisk) men för att de andra låtarna är sämre ;)..
Annars så stundar helgen och vi ska åka till sommarstugan och gotta oss! Det är ju sommar ute, people!!! Helt underbart och helt fantastiskt!! Jag som är vintertjej dör lite smått men älskar de ljumma kvällarna.
Igår var jag på en fantastiskt härlig utebar vid vattnet med kära Å, och först vid 22 åkte jackan på. Lovely!!
Nu blir det käk! Lax och sallad! Mums!!
Ha det bra!!

Veckan i bilder:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela