Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Friends

Publicerad 2012-11-07 21:21:21 i Film och skådisar,

Jo men visst tjenare, så kikar jag allt in på bloggen emellanåt. Lite roligt är det att se att det finns läsare kvar hehe.. Tack för det ;)
Kollade precis på Vänner på kanal 9 och för mig så är det den bästa serien någonsin och jag tror inte det kommer någon serie som blev det fenomenet som Vänner blev. Big Bang Theory är stor här i Sverige och "over there" men inte alls samma som Vänner. Insåg även senare att det är 8 år sedan som serien SLUTADE sändas!!! 8 ÅR!!!!! Sh*t!!!! Tiden går och det känns lite sentimentalt faktiskt. Jag kommer tydligt ihåg när jag hörde talas om en serie som skulle börja sändas i Sverige, som hade blivit megapopulär i USA och "alla" snackade om den. Jag ringde till syrran och sa att den borde vi kolla in och den blev vår stora snackis och stora favorit. Jag talar såklart fortfarande om Vänner, men året jag talar om är 1995!!!!! Serien startade ju i USA -94 och -95 kom den hit. Och jag kommer ihåg det jättetydligt!!! IIIIIIISCCCCHHHKKKK!!!
Happy times, men tiden bara springer iväg!
Njut och lev! Det är allt jag kan säga. Och fortsätt skratta åt världens bästa serie (ett klipp och sedan fick resten bli länkar):
 
 
 
http://youtu.be/trPHz99hCR8
 
http://www.youtube.com/watch?v=zl4vS9cZzV8
 
http://www.youtube.com/watch?v=kBtSH2AHwjY
 
Och mycket mycket mer, men då skulle jag få sitta här i 10 år, precis så länge som serien varade ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela