Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Är fortfarande i extas

Publicerad 2012-10-17 15:15:54 i Sport,

efter matchen igår.. Sh*t alltså!!! Jag som hånade Sverige innan matchen, med tanke på vilket uuuuuselt försvarsspel de har visat upp under Hamréns ledning (Sorry Hamrén, men det är sant..), satt sedan under första halvlek och skrattade samtidigt som jag blev förbannad då Sverige inte verkade vilja spela fotboll. Men oj oj oj vad jag fick äta upp mina ord, och det med glädje!!!
Ja Tyskland kommer fortfarande vinna gruppen, men jag kommer leva på denna match länge ändå! Tack R för att du "tvingade" mig att kolla på matchen. Var ju på väg att gå och lägga mig :)

Kära landslag, om ni fortsätter att visa upp denna moral, kommer jag aldrig håna er igen haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela