Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Toodelooo!!

Publicerad 2012-10-09 14:16:19 i Film och skådisar,

Jäpp jag lever.. Men som sagt så bloggar jag inget vidare längre. Har fastnat för instagram, så är mer uppdaterad där (miloum78, check it out om ni vill).. Annars så har det inte hänt så mycket, längtar galet mycket till december, men inte bara pga jul, snö och is utan för att jag kommer göra en långresa. Jag ska försöka blogga då, men då blir det under ett annat bloggnamn (har nämnt detta tidigare). Nämnde jag att jag läääääängtar ;) hehe...
 
Annars så arbetar jag för fullt. Sitter med inDesign och knepar och knåpar, skriver, översätter och har mig. Kul, men man blir trött i ögonen efter ett tag :)
 
Nä, nu blir det mer jobb och kaffedrickande, kan ju inte sitta här och lata mig :)
Ha det bra!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Boel i Sydney

Publicerad 2012-10-17 05:53:20

Sv: Ska skriva ett inlagg om vad jag ater som svar :) Kommer publiceras imon :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela