Maries Movie Zone

Jag är en glad och lite galen tjej som älskar film. På denna blogg kommer Ni att få hänga med på lite skvaller om skådisar och det kommer att bli mycket film! Kommentera gärna!

Oj...

Publicerad 2012-09-25 12:58:26 i Privat,

Helt otroligt att jag har några läsare kvar, trots att jag aldrig uppdaterar längre. Jag kommer snart ha en annan blogg, en reseblogg, då jag snart ska åka bort (WIIIIII!!!) en månad. Har dock inte bestämt mig om den kommer att vara privat, för familj och vänner, eller offentlig. Det märker ni hehe... Sitter just nu och skriver en massa, så ögonen går i kors. Snart ska jag ha ett möte och sedan är denna dag slut, eller ja - det finns ju en kväll också hehe..
Nä ni, det blir inte mer intressant än så här idag...
Ciao!

Kommentarer

Postat av: Ava miranda

Publicerad 2012-09-26 14:51:33

sv: vill verkligen åka tillbaka till London men vet inte om jag kan eller har tid typ. Jag har varit i London 3 gånger och sist jag var där var för typ 2 år sen, men jag saknar verkligen det! :>

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Älskar film och teater, och jag har även arbetat inom det. Har lagt det på hyllan för tillfället pga plugg, men hoppas på att i framtiden få hålla på igen. Älskar också att resa! Favoritstaden är Sydney. Mitt andra hem förutom Sverige är London, då jag har bott där.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela